pure:est A2 Alkalisk avfettning 1 liter koncentrerad

109.00kr

Kategori:

Beskrivning

pure:est A2 är ett starkt alkaliskt avfettningsmedel i koncentrerad form som löser upp sot, pollen, flugor i fronten på ditt fordon, lera, salt på vintern m.m.

Det finns två typer av avfettningsmedel som ibland förväxlas, kallavfettning & alkalisk avfettning.
Skillnaden mellan dem är stor;
Alkalisk avfettning löser organisk smuts så som sot, pollen, flugor i fronten på ditt fordon, lera, salt på vintern, etc.
Kallavfettning går inte att späda ut och löser allt som är oljebaserat (lika löser lika), exempelvis tjära, asfaltsfläckar, dieselspill på lacken eller limrester.

Hur A2 används:
Skaka flaskan innan användning, spraya medlet direkt på lacken
Var alltid försiktig med att applicera kallavfettning på plast och gummidetaljer (t.ex. lyktor och lister) då kallavfettning löser oljebaserade ämnen
Applicera där det finns asfaltsfläckar.
Det är viktigt att inte låta avfettningsmedel torka in, och de skall inte användas i direkt solljus.
Låt verka 2 till 4 minuter och skölj därefter av med högtryckstvätt.

A2 måste blandas ut med vatten. Blanda 1 del A2 och 10-25 delar vatten beroende på hur smutsigt ditt fordon är. Det är viktigt att aldrig låta en alkalisk avfettning torka in eller appliceras på en varm yta och den skall inte användas i direkt solljus.
Låt verka 2 till 4 minuter. Skölj därefter av med högtryckstvätt. Innan användning läs fordonets rekomendationer om vad tillverkaren rekommenderar då vissa tillverkare inte tillåter att alkalisk avfettning sprayas på fordonets fram- och baklampor.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”pure:est A2 Alkalisk avfettning 1 liter koncentrerad”