Rigid Industries RDS-Series 30″

16,995.00kr


Delbetala från 1700 SEK/månad.
Villkor delbetalning

Beskrivning

RDS-Series 30″, 15 690 lumen, 225W, 5 års garanti.

Rigid Industries LED-lampor från USA är de effektivaste och tåligaste extraljus och arbetslyktor du någonsin sett, punkt.

Rigid Industries fördelar:
– 5års garanti.
– Nästintill oförstörbart ytterhölje.
– Okrossbar polykarbonatlins
– All tillverkning sker i USA.
– Patenterad linsteknik ger otroliga ljusegenskaper.

Radius-serien (RDS) är en vidareutveckling av Rigid Industries kraftfullaste rampserie, E-serien, men är något böjd.
RDS-systemets böjning ger en platt solfjäderformad ljusbild, som ger bredd i ljusbilden utan att behöva offra någon längd.
Bredd i ljusbilden uppnås annars traditionellt genom att ha mer bredstrålande optik i rampens ytterkanter (40-90 grader), som tappar mycket kraft efter ett femtiotal meter.

Med traditionella bredstrålande linser går lika mycket ljus i alla riktningar, det mesta av ljuset hamnar då i trädtopparna eller direkt nedanför fordonets front på körbanan, vilket gör att man måste öka på effekten enormt för att uppnå resultat (Rigid Industries Specter-optik är ett undantag, då den ger en oval ljuskägla med minimalt spill uppåt och neråt).

Med en blixtsnabb upptändningstid, hög ljusstyrka och effektiv optik är denna ramp ett mycket kraftfullt extraljus. Alla produkter från Rigid Industries har fem års garanti, marknadens längsta.

Optik:
Amerikanska Rigid Industries använder sig av tre patenterade optiska system, Hybrid, Specter och Hyperspot. Alla har sina användningsområden och individuella styrkor.

RDS använder sig av Hybridsystemet, som är det effektivaste av de tre med minimalt ljusspill.10-graders spotljusbild ger ett långt körljus, och rampens kurvatur sprider ljuset även på bredden.

Radius’ böjning gör att rampens bredd är direkt relaterad till ljusbildens bredd (ju bredare ramp, ju större spridning). En 20-tumsramp har t.ex. ca 27 graders bredd, en 30-tum ca 33 grader, en 40-tum  ca 38 grader, och en 50-tum ca 44 grader. Kallas även curved, kurvad, krökt, böjd.

RDS-systemet ger ett extremt kapabelt körljus!

Elektronik och kylning:
Rigid Industries har den mest effektiva och högkvalitativa elektroniken på marknaden, med hela 97% effektivitet (endast 3% blir till spillvärme). Detta ihop med de väldimensionerade kylflänsarna håller lysdioderna vid optimal temperatur, vilket gör att livslängden kan garanteras. Rigid Industries produkter täcks alltid av en 5-årig produktgaranti.

Hölje:
Ytterhöljet på Radius är tillverkat i aluminium, med en tvålagers, UV-skyddad pulverlack av Polyester som är mycket hållbar och väderbeständig. Ytterlinsen är tillverkad av polykarbonat (PC, Lexan) och är slagtålig och seg. Den splittras inte under våld, utan deformeras istället något. RDS-serien är extremt slagtålig och motståndskraftig mot vibrationer, slag och väta.

Data Rigid Industries Radius (RDS) 30″:
Tillverkare: Rigid Industries
Lamphuset är tillverkat i pulverlackad aluminium av 6061-typ.
Spänning: 9-36 volt.
Strömförbrukning: 16.3 Ampere
Över- och underspänningsskydd, kortslutningsskydd.
Fuktsäkert kablage med säkring och på/av-knapp medföljer.
Tål hårda påfrestningar från väder och vind, extremt vibrations- och stöttålig.
Kapslingsklass: IP68
Vibrationsklassning: MIL810-STDG
Saltsprayklassad: ASTMB117
Längd: 797 mm
Höjd: 83 mm
Djup: 95 mm
Antal LED: 60
Antal Lumen: 15 690
Watt: 225
Livslängd: Upp till 50 000 timmar
Arbetsområde: -40°c till 63°c
Lins: Polykarbonat
Patenterad optik

5 Års garanti

Ljusbild:
Spot
Ljusbredd: 32,6 grader
Längsta avstånd med 0.25 lux över hela ljusbredden: 1133 meter
Ljusbredd i meter på 1133 meters avstånd: 662 meter

Säljes styckvis.

Leveransinfo: Vid order av fler än aktuellt lagersaldo eller om lagerstatus är ”beställningsvara” har denna produkt en normal leveranstid på ca 3-4 veckor.

Håller de? Se filmerna och döm själv.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Rigid Industries RDS-Series 30″”